banner

Met zijn speciale effecten en nuances geeft beton ciré een heel warme, huiselijke sfeer aan elke ruimte. De veelzijdige en verrassende betonlook is toepasbaar op zowat elke ondergrond zoals bv hout, beton, gyprox, tegels etc. Dankzij zijn oneindige mogelijkheden is beton ciré niet meer weg te denken uit uw interieur!

Beton ciré

badkamer

Balles

De natuurlijke en pure uitstraling van beton ciré maakt van uw badkamer een oase van rust. Niet enkel de vloeren en muren kunnen met beton ciré bekleed worden, ook voor douches en badbekleding is het bijzonder geschikt. De voegloze uitvoering geeft vuil en schimmels geen kans en is bijzonder onderhoudsvriendelijk.

muren en vloeren

Balles

Met zijn stoere en robuuste structuur past beton ciré in elk interieur. We werken elke wand en/of muur uit  volgens uw wensen, gaande van één opvallende accentmuur tot de volledige ruimte. De mogelijkheden ivm de kleur-en afwerkingsgraad zijn onbegrensd

 

Doordat de vloer kras- en slijtbestendig, vochtdicht en volledig naadloos is, heeft hij weinig onderhoud nodig.

trappen

Balles

De ultieme troef voor uw moderne, strakke interieur! Kies voor een uitwerking van uw vloer, muren en trap in één geheel, zonder lijnen en voegen. Wij zorgen voor een perfecte uitvoering van uw trap in beton ciré.

renovatie

Balles

Hebt u een huis gekocht en zoekt u een stijlvolle en betaalbare oplossing voor die oude tegelvloer, dan is beton ciré DE oplossing. Dankzij de geringe dikte (2-4mm)en korte installatietijd (5 dagen)kan de beton ciré op alle soorten ondergrond geplaatst worden. De kostprijs ligt lager dan elk ander soort bekleding en is bovendien hedendaags en strak.

Met zijn speciale effecten, zijn nuances, bezorgt beton ciré u een zeer warme en gastvrije sfeer. deze veelzijdige en verrassende look wordt toegepast op elk oppervlak of materiaal o.a. meubels, douches, werkbladen, keukens … .
Dankzij zijn vele mogelijkheden en eigenschappen wordt beton ciré steeds meer gebruikt.

badkamer

Balles

Het natuurlijke en pure uiterlijk van beton ciré creëert in uw badkamer een osmose van rust. We kunnen niet alleen de vloeren bedekken, maar ook de wanden, wastafels, douches, badkuipen. De naadloze uitvoering elimineert vuil en schimmelafzettingen en het onderhoud is uiterst eenvoudig.

muren en vloeren

Balles

Met zijn harde en robuuste structuur past beton ciré zich aan elk interieur aan. We kunnen een afwerking realiseren op basis van uw wensen o.a. een muur met structuur. De kleuren zijn beschikbaar volgens de tabel RAL. Dankzij de weerstand tegen slijtage, de dichtheid, de afwezigheid van groeven en verbindingen, is het oppervlak gemakkelijk schoon te maken.

trappen

Balles

De ultieme troef voor uw moderne interieur! Kies een afwerking voor uw vloeren, muren en trappen met een enkel product en dit zonder voegen.

renovatie

Balles

Als je een huis hebt gekocht en het meer eigentijds wilt maken tegen een eerlijke prijs dan is beton ciré een ideaal alternatief. Dankzij zijn dikte van 1 tot 2 mm, zijn duurzaamheid, zijn snelle realisatie, is beton ciré DE oplossing.