Het gebruik van woonbeton in en rond uw woning biedt unieke troeven en geeft een bijzondere en eigentijdse uitstraling. De talrijke afwerkingsmogelijkheden, het onderhoudsgemak en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maken woonbeton erg populair in elk interieur. Vooral in nieuwbouw en  terrassen wordt steeds vaker voor woonbeton gekozen.

in je interieur

Balles

Een vloer in woonbeton geeft uw woning een aparte en unieke uitstraling. Dankzij zijn strakke, industriële look geeft deze vloer een open loftgevoel. In vergelijking met andere type vloeren is woonbeton daarenboven goedkoper en duurzamer. Verschillende kleurmogelijkheden zijn mogelijk. Een bijkomend voordeel van woonbeton is dat deze vlakke, voegarme vloer bijzonder hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden is.

buitenafwerking

Balles

Trek ruimtegevoel van binnen door naar buiten en werk uw terras of oprit af in woonbeton. Het inkleuren en aanbrengen van zaagsneden (op elke gewenste afmetingen) geeft de indruk dat er natuurstenen tegels geplaatst werden.

Uitgewassen beton

Balles

Uitgewassen beton geeft een uitgesproken karakter aan uw betonvloer. Dankzij het lichte reliëf oogt deze toepassing heel authentiek en vermindert het slipgevaar. Dit effect wordt verkregen door het speciale plaatsingsproces, waarbij na het storten van het beton de toplaag verwijderd wordt met de hogedrukreiniger en de steentjes in het beton zichtbaar worden.

Marmerbeton

Balles

Door de hoge kostprijs is het plaatsen van een klassieke granitovloer in onbruik geraakt. Gelukkig kan men met moderne technieken een evenwaardig product creeren.

Het resultaat is hetzelfde doch de kostprijs ligt beduidend lager.

Binnen en rondom uw woning biedt het gebruik van woonbeton een ultramoderne en een zeer hedendaagse look. Een brede waaier aan afwerkingen en kleuren, een lange duurzaamheid en daarenboven een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding hebben dit product vanuit de industrie naar de particuliere sector opgewaardeerd . Voor nieuwbouw of renovatie blijft woonbeton een aantrekkelijke keuze die aan populariteit wint.

WOONBETON

in je interieur

Balles

Een gepolierde beton geeft uw keuken, woonkamer, badkamer een unieke uitstraling. Met zijn industriële look geeft dit type vloer de sensatie van een loft. In vergelijking met een tegel- of parketvloer is woonbeton duurzamer en meestal toch goedkoper Bovendien is deze vloerafwerking zeer vlak, naadloos,bijzonder hygiënisch en zeer gemakkelijk te onderhouden.

WOONBETON

buitenafwerking

Balles

Gepolijste beton geeft je een gevoel van ruimte en wordt dikwijls vanuit de woning doorgetrokken naar het terras. Meestal wordt er geopteerd om het terras te verzagen naar panelen van ong 1 m2 zodat men de indruk van blauwe natuursteen verkrijgt maar toch de voordelen van beton behoudt.